Sütni jaj de jó

Ganache

20160903_083328

Hozzávalók:

210 g fehér csoki

70 g tejszín (tehéntej)

zselé állagu ételszínezék

Nagy sikerélmény volt számomra amikor először sikerűlt úgy bevonni a tortát ganache-al, hogy azok a lecsorgó részek félúton megálljanak, pont ott ahol én szeretném. Jó ideig táncikáltam körülötte, nem győztem betelni a gyönyörűséggel. 

Szóval: fehércsokit megolvasztjuk, gőz felett, hozzáadjuk a tejszínt jól elkeverjük majd utánna az olajat és az ételszínezéket, kicsit kevergetjük, amig telsesen elolvad és csomómentes lesz, majd levesszük a vízgőzről kicsit hütögetjük, majd egy részét díszítő tubusba töltjük. 

A ganache-t a torta tetejére öntjük, óvatosan elsimítjuk, majd a tubussal “lecsorgatunk” a torta oldalán helyenként egy kis krémet.

Voilá:

20160903_093106

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!