Hozzávalók:
210 g fehér csoki
70 g tejszín (tehéntej)
zselé állagu ételszínezék
Nagy sikerélmény volt számomra amikor először sikerűlt úgy bevonni a tortát ganache-al, hogy azok a lecsorgó részek félúton megálljanak, pont ott ahol én szeretném. Jó ideig táncikáltam körülötte, nem győztem betelni a gyönyörűséggel.
Szóval: fehércsokit megolvasztjuk, gőz felett, hozzáadjuk a tejszínt jól elkeverjük majd utánna az olajat és az ételszínezéket, kicsit kevergetjük, amig telsesen elolvad és csomómentes lesz, majd levesszük a vízgőzről kicsit hütögetjük, majd egy részét díszítő tubusba töltjük.
A ganache-t a torta tetejére öntjük, óvatosan elsimítjuk, majd a tubussal “lecsorgatunk” a torta oldalán helyenként egy kis krémet.
Voilá:
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: